Разпродажба Промоции
  • Резервоар за вода CLY 800 тип квадрат 800 л.

Резервоар за вода CLY 800 тип квадрат 800 л. 67x67x199H

Ултравиолетово защитен полиетиленов резервоар за съхранение на не особено агресивни течности, изграден на ротационен принцип с постоянна дебелина на стената.
Резервоарът е снабден с женски капак с неводоустойчиво уплътнение и отдушник, така че резервоарите да не бъдат подлагани на налягания, които се отклоняват значително от хидростатичното налягане и работят при атмосферно налягане.
Включени са 3 нетоксични месингови вложки, формовани с вътрешна резба 1" за свързване на тръби, клапани или фитинги за пълнене и/или изпразване на резервоара, със съответните о-пръстени.

  • Материал: Нетоксичен линеен полиетилен с висока плътност, подходящ за контакт с храни.
  • Тип: Квадрат
  • Обем: 800 литра
  • Размер Д/Ш/В (см): 67x67x199
  • Употреба: Контейнер за външна употреба за съхранение на течности, съвместими с полиетилен.

Резервоарът може да се използва за съхранение на: питейна вода, дъждовна вода, противопожарно съхранение, битови отпадъчни води, инфилтрат от сметища и др.
Външните резервоари трябва да бъдат разположени върху плоска, равна, хоризонтална повърхност (максимален наклон 4‰) и с ширина, равна или по-голяма от основата на резервоара. Работният температурен диапазон на открито е -20°C +60°C.
Препоръчваме обаче да не надвишавате 50 °C. Резервоарите могат да бъдат пробити в наличните плоски части за поставяне на тръби или фитинги.Основни характеристики
Обем: 800 l
Дължина: 67 cm
Широчина: 67 cm
Височина: 199 cm

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Резервоар за вода CLY 800 тип квадрат 800 л.

  • 970.00 лв.


0 мнения / Напишете мнение


* Задължителни полета