Разпродажба Промоции

Новини

21.09.2023

НОВИ ПРОДУКТИ от IMP PUMPS

NMT MINI са електронно управлявани високоефективни помпи за отопление, климатизация, охлаждане и санитарна вода. Циркулационните помпи от серия NMT (New Motor Technology) се използват за пренос на течност в системи за отопление, климатизация и вентилация. Те са проектирани като единични помпени агрегати с променлива скорост, където скоростта се регулира от електронно устройство. Помпата постоянно измерва налягането и потока и регулира скоростта според зададения режим на помпата.
 • Детекция за работа на сухо - предотвратява работата на помпата, когато корпусът е сух.
 • Изключително лек дизайн, което означава, че нашата най-тежка помпа ще тежи само 1,9 кг.
 • 3 криви на пропорционално налягане за радиаторно отопление
 • 3 криви на постоянно налягане за подово отопление
 • 3 фиксирани скорости за монтаж на бойлер, обезвъздушаване и битова гореща вода
 • Автоматичен летен режим за предотвратяване на блокиране през слаб сезон

Последвайте този линк за да видите наличните помпи от серия NMT MINI.


28.07.2023

Уважаеми клиенти, магазинът в град София няма да работи от 29.07.2023 до 06.08.2023.


30.05.2023

НОВИ ПРОДУКТИ от италианския производител ESSETI S.R.L.

ESSETI S.R.L. е компания създадена през 1974 г., която е специализирана основно в производството на механични поплавъци за земеделски, животновъдни, граждански и индустриални приложения.
Предлагаме на Вашето внимание селекция от компактни и пестящи място поплавъчни клапани, проектирани за селскостопанския сектор, в частност за:

 • управление на автоматични поилки за животни
 • регулиране на потока в резервоари за напояване
 • регулиране на потока в резервоари за съхранение на торове и други течности

Клапаните и топките са съчетани така, че да гарантират най-доброто и правилно функциониране, безопасността на животните и защитата на клапана от възможни щети.

Може да разгледате различните продукти, като посетите категория "Поплавъци и ниворегулатори", подкатегория "Механични поплавъци", или като кликнете върху този линк.


19.01.2023

PEDROLLO придобива испанските Saci Pumps.

След като преди две години веронският гигант за електрически помпи навлезе на стратегическия американски пазар с придобиването на 70% от Superior Pumps, сега Pedrollo Group обяви придобиването на мажоритарния дял в Saci Pumps, испанска компания със седалище в Барселона, специализирана в проектирането, производството и разпространението на помпи за плувни басейни.

Приходите на Saci Pumps възлизат на приблизително 27 милиона евро през 2022 г. С консолидацията на новопридобитата испанска компания и силния органичен растеж (над 10% в сравнение с 2021 г.), Pedrollo Group очаква оборот над 420 милиона евро с повече от 3 милиона продадени електрически помпи.
В бележка издадена след операцията по интеграция се уточнява, че настоящите главни изпълнителни директори на Saci Pumps, Франсиско Сола и Давид Ферер ще запазят своя дял в компанията и оперативното управление на новото дъщерно дружество. Двамата мениджъри коментират - „Ние сме изключително оптимистични и мотивирани от влизането на Saci Pumps в Pedrollo Group. Да започнем съюз с глобален лидер, който вярваме, че ще ни позволи да разширим предлагането на помпи за басейни и да достигнем нови пазари“. Pedrollo добавя - „Със Saci Pumps групата укрепва своята стратегия за интернационализация. Ще можем да използваме производствения и иновационен капацитет на групата и да предложим нашето широко присъствие, за да укрепим Saci Pumps на световния пазар, особено в Съединените щати. В същото време със Saci ще засилим пазарната позиция на групата в Испания благодарение на нейната мрежа от услуги и логистична структура".

07.02.2022

PEDROLLO FUTURE JET


13.08.2021

НОВО ОТ PEDROLLO

FUTURE JET - новите самозасмукващи помпи с икономия на енергия до 50%


Самозасмукващите ежекторни помпи са проектирани преди около 60 години и постигат голям успех, основно поради две причини:
1. Самозасмукване до 9 метра в дълбочина
2. Увеличаване на налягането поради вътрешната рециркулация на част от водата, която вече е под налягане благодарение на работното колело.
От друга страна, най-големият лимит на тези помпи е ниският дебит, всъщност половината от това, което може да се постигне с класическа центробежна помпа със същата мощност. На класическата помпа JET ще отнеме два пъти повече време от центробежна помпа, за да обработи същото количество вода, като по този начин консумацията на енергия се удвоява.
Тези ограничения вече не съществуват пред новия FUTURE JET.
Отделът за научноизследователска и развойна дейност на Pedrollo завърши еволюцията на класическата самозасмукваща помпа и е проектира FUTURE JET.
FUTURE JET е в състояние да постигне същото налягане като при класическия JET, същевременно удвоява капацитета си и постига намаляване на консумацията на енергия до 50%.

ВИЖ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ14.06.2021

НОВО ОТ PEDROLLO
MAGNIFICA - самозасмукващи центробежни електрически помпи с предфилтър, подходящи за циркулация и филтриране на вода в басейни, особено за тези, които се нуждаят от голям дебит (преливник). Препоръчват се за басейни до 180 кубически метра.
Помпите са особено стабилни и устойчиви на корозия, изработени са от висококачествени компоненти с голяма дебелина, за да се гарантира дълъг полезен живот и тиха работа.
Предфилтърът е с прозрачен капак за лесна на визуална проверка, има копчета за бързо отваряне, без допълнителни инструменти и изключително голям кош-филтър за намаляване на честотата на почистващите операции.
Специалната антикорозионна пластмасова основа, гарантира стабилна опора за помпата и тръбите.
Помпите имат двойна изолация между хидравличната част и електродвигателя. Валът на помпата / двигателя никога не е в контакт с вода, за максимална безопасност.
ВИЖ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

23.04.2021

Уважаеми клиенти, магазините ни няма да работят от 30.04.2021 до 04.05.2021, както и на 06.05.2021.
Желаем Ви светли Великденски празници!

12.03.2021

SPRING OF DATA - това е новият селектор за помпи Pedrollo, базиран на работната точка от която се нуждаете.

Лесен и готов за употреба: след като типът на помпата бъде избран (повърхностна, сондажна, потопяема), просто въведете стойности за необходимите дебит и напор, така че всички съответстващи продукти да бъдат показани.
Ако искате да направите своя избор по-конкретен, просто използвайте филтрите и параметрите, за да намалите броя на резултатите. След това ги сравнете помежду им, за да направите правилния избор още по-лесен. Когато вашето търсене приключи, можете да отпечатате технически лист, включващ избрани данни за помпата, криви, материали и размери.
Селекторът се основава на информацията в каталога и работи с единични помпи с фиксирана скорост.
Софтуерът е безплатен и регистрацията не е задължителна. Тази първа версия ще се подобрява с нови функции и базата данни ще се актуализира постоянно.

Може да започнете още сега: https://springofdata.pedrollo.com/selector


04.03.2021

Представяме новия NMT PLUS COMFORT 15 / 120-130 - високоефективна битова помпа за повишаване на налягането в системи за студена и топла вода.

Предимства:

 • Инверторен двигател за висока ефективност и пълен контрол.
 • Автоматично повишаване на налягането за задоволяване на потребностите от вода.
 • Бутон ON / OF.
 • Ниска консумация на енергия.
 • Безшумна работа.
 • Без механичен превключвател на потока (без шум и по-малък шанс за неизправност).
 • Керамичен вал и лагери за по-дълъг експлоатационен живот.


14.08.2020

Уважаеми клиенти,

Магазинът ни в София няма да работи от 15-ти до 23-ти август.

За запитвания и поръчки може да се обръщате към магазин Пловдив - тел. 0878 940 001; 0878 950 050.19.06.2020


НОВО ОТ PEDROLLO

Потребителите и инсталаторите искат прости и надеждни помпени решения, които да предлагат широка гама от възможности. Помпите от серия TOP MULTI, предназначени за изпомпване на чиста вода от кладенци и резервоари се доказаха във времето, като надеждни, лесни за монтаж и експлоатация съоръжения, добре приети от инсталатори и клиенти. Моделите TOP MULTI 1, 2 и 3, както и вариантите им TOP MULTI EVO (със странично засмукване) и TOP MULTI TECH (с вграден електронен пресостат) са вече добре познати на нашите партньори и се радват на добра популярност.

Анализирайки клиентските потребности PEDROLLO S.p.A. инвестира в разширяване и модернизиране на гамата и предложи на пазара нови два модела TOP MULTI 4 и TOP MULTI 5. Чрез тях се предлага увеличаване на дебита до 7,2 м3/ч и напор до 53 м., което ги прави предпочитани за изграждането на хидрофорни инсталации, поливни системи и малки промишлени инсталации. При новите модели са запазени всички, доказано работещи решения при конструирането на помпите TOP MULTI 1, 2 и 3, като са надградени с новите технологии, при изработването на работните колела от висококачествени полимери, вал и филтър от неръждаема стомана AISI 304, което е предпоставка за продължителна, безаварийна работа на продуктите от гамата TOP MULTI.

ВИЖ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
11.05.2020

Уважаеми клиенти,

Магазините ни в Пловдив и София вече са с нормално работно време - делник 8:30 - 17:30, събота 9:00 - 13:00 ч.


30.03.2020

Уважаеми клиенти,

Магазините ни в Пловдив и София работят с извънредно работно време (понеделник - петък 9:00 - 16:30 ч) и повишени хигиенни мерки за сигурност.

Напомняме Ви, че работим с куриерска фирма Еконт, като пратките се изпращат от техен офис. Ако не е наистина належащо да посетите наш обект - останете си в къщи, нека не рискуваме взаимно здравето си. За Ваше улеснение сме добавили бутон за запитване, към всеки един продукт, както и интегриран онлайн чат с наш сътрудник.

Благодарим за разбирането и бъдете здрави!


31.01.2020

АГРА 2020ПОСЕТЕТЕ НИ НА МЕЖДУНАРОДНАТА СЕЛСКОСТОПАНСКА ИЗЛОЖБА

19-23 ФЕВРУАРИ, ПЛОВДИВ, ПАЛАТА 13, ЩАНД В16

ВЪВ ВРЪЗКА С АГРА 2020, МАГАЗИН СОФИЯ НЯМА ДА РАБОТИ от 19 до 23 ФЕВРУАРИ


21.12.2019

МАГАЗИН СОФИЯ няма да работи от 22.12.2019 до 10.01.2020.

Екипът на Вираж Трейд ЕООД, Ви пожелава весели празници!


06.11.2019

НОВО ОТ PEDROLLO


DG PED е компактна, автономна, тиха и високопроизводителна, автоматична помпена система за налягане с инвертор, която включва: вградена, високоефективна самозасмукваща помпа, разширителен съд, сензори за налягане и дебит, възвратен клапан.

Сложният инвертор с електронно управление в основата на тази система, по интуитивен начин:

 • поддържа налягането на инсталацията постоянно, като регулира скоростта на помпата в съответствие с необходимата вода;
 • контролира хидравличните и електрическите работни параметри на помпата и я предпазва от аномалии;
 • може да бъде оборудван с допълнителна карта, която дава възможност за паралелна работа с други DG PED в помпени групи, както и за управление на входни и изходни сигнали;
 • адаптира се към всеки тип система за налягане, включително съществуваща;
 • ограничава стартовия и работния ток, за да осигури по-голяма икономия на енергия.
 • ИЗТЕГЛИ ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

03.10.2019

НОВО ОТ PEDROLLO


TISSEL 200 - CR са компактни помпени агрегати, съставени от многостъпална центробежна помпа CR, с интегриран регулатор на скоростта (инвертор) в комплект с външно устройство за измерване на налягането, което се монтира в една точка по протежение на системата.Здрави и лесни за използване, те са идеалното решение за постигане на постоянно налягане във всеки кран от водопроводната система.Интегрираният регулатор на скоростта има принудителна вентилация и степен на защита IP 54. Той получава монофазно променливо напрежение (230 ± 10% V - 50/60 Hz) и доставя трифазно променливо изходно напрежение, което захранва двигателя на помпата с IE3 клас на работа. Износването на компонентите на водната помпа намалява, поради ниската скорост на двигателя през работния му живот и плавния старт и стоп.23.08.2019

ГОДИШЕН ОТПУСК МАГАЗИН СОФИЯ

От 24.08.2019 до 01.09.2019, магазин София няма да работи.

За заявки, консултации и запитвания - магазин Пловдив -  032/946 670; 0878 940 001


12.08.2019

НОВО ОТ PEDROLLO


От месец септември, компания PEDROLLO пуска на пазара, нова серия 3-7CR 90-130-200 - центробежни многостъпални помпи. Всички части, които са в контакт с пренасяната течност са изработени от неръждаема стомана AISI 304. Серията има производителност до 12 м³/ч и напор до 111 м, а температурния диапазон на изпомпвания флуид може да е от -10 °C до +120 °C.

Промишлената употреба на серия 3-7CR 90-130-200, обхваща системи за водоснабдяване и повишаване на налягането; промишлени отоплителни и климатични системи.
Поради своята надеждност и безшумност, тези помпи са подходящи за използване и в домашния сектор, по-специално в комбинация с
хидрофорни съдове с малък и среден обем, за жилищно водоснабдяване, за напояване на градини, насаждения и др.07.02.2019

 АГРА 2019

ВИРАЖ ТРЕЙД ЕООД и тази година ще участва на Международната селскостопанска изложба АГРА, която се провежда от 20.02.2019 до 24.02.2019 в Международен панаир Пловдив. Ще представим някои от най-новите продукти на PEDROLLO S.p.A, като:

 • 3SR - сондажни помпи 3"
 • Sprinkler - специално разработени самозасмукващи помпи SKRm за поливни системи  с дебит до 18 m³/h и напор до 25 m
 • TOP MULTI 1 - бюджетна потопяема помпа за недълбоки кладенци
 • ZX2 - нова серия  за мръсна вода с тяло и работно колело от стъклонапълнен технополимер
 • VX 40 - за източване на замърсени и отпадъчни води, примесени с кал

За нас ще е удоволствие да Ви посрещнем в Палата 13, Щанд 13B16, заповядайте!


06.02.2019

НОВО ОТ PEDROLLO


Помпите от серия ZX2 са подходящи за източване на мръсна вода в битови и граждански приложения, за изпомпване на мръсна вода, съдържаща суспендирани твърди частици до Ø 40 мм. Лесни за монтаж и надеждни при автоматична работа във фиксирани инсталации.


20.12.2018

РАБОТНО ВРЕМЕ

От 21.12.2018 до 13.01.2019, магазин София няма да работи.14.09.2018

НОВО ОТ PEDROLLO


Многостепенните потопяеми помпи TOP MULTI 1-AD са проектирани да изпомпват чиста течност, която е определена съгласно стандарт ISO 22241, като AUS 32 (Воден разтвор на карбамид 32,5%).

Тази течност е еквивалентна на други търговски марки, известни като:

 • AdBlue® (търговска марка, регистрирана от Verband der Automobilindustrie VDA);
 • DEF (Дизелова изпускателна течност);
 • Arla 32 (Agente Redutor Liquido de Óxido de Nitrogênio Automotivo).

Многостепенните потопяеми помпи TOP MULTI-AD са изработени от материали, съвместими с тази течност; използването им е подчинено на местните закони и директиви.


  10.09.2018

  НОВО ОТ PEDROLLO


  Новите модели сондажни помпи 3" (76 мм), които компания Pedrollo обяви, че пуска на пазара от началото на тази есен, вече са достъпни за българския потребител. Групата се състои от четири модела с мощност на електродвигателите от 0,37 kW до 1,1 kW. Новата линия осигурява производителност до 45 л/мин и напор до 133 м.
  Сондажните помпи 3SR са предназначени за сондажи с диаметър 85 мм и повече. Препоръчват се за изпомпване на чиста вода със съдържание на пясък до 150 g / m³. Високата производителност и надеждност на тези помпи ги прави подходящи за използване в битови, граждански и промишлени области, за разпределение на вода, като част от хидрофорни системи, за напояване, за системи за миене, за увеличаване на налягането, за пожарогасителни системи и др.


  05.09.2018

  РАБОТНО ВРЕМЕ


  От 6-ти до 9-ти Септември, магазинът в София, ул. Кюстендил 23, няма да работи.  12.07.2018

  НОВО ОТ PEDROLLO


  Фамилията помпи TOP MULTI е обогатена с нов продукт - потопяема многостъпална помпа TOP MULTI 1. Компактните размери (диаметър 170 мм, височина 295 мм), позволяват помпата да се монтира в пространство от едва 350 мм. Двигателят е с мощност 0.37 kW, максималният дебит на помпата е 70 l/min (4.2 m³/h), а максималният напор достига 26 м. TOP MULTI 1 е оборудвана с 10 м захранващ кабел “H07 RN-F” с щепсел "Шуко", външен поплавък и щуцер Ø 35 mm. TOP MULTI 1 е изключително подходяща за водочерпене от недълбоки кладенци и резервоари, за напояване на градини и насаждения.


  23.05.2018

  Фирма Вираж Трейд няма да работи на 24 Май.

  Весел празник!  05.04.2018

  Фирма Вираж Трейд няма да работи на 6, 7, 8 и 9 Април.

  Весели празници!  15.02.2018


  ПРОМЕНИ В САЙТА:


  Добавен е нов раздел в категория "Водни помпи Pedrollo" - Хидравлики за сондажни помпи 4SR, като са представени 51 продукта - от 4SR2 до 4SR15.


  14.02.2018

  ПРОМЕНИ В САЙТА:


  Добавен е нов раздел в категория "Водни помпи Pedrollo" - Хидравлики за сондажни помпи 6SR, като е представена пълната гама хидравлики Pedrollo 6SR - HYD (45 продукта).


  09.02.2018

  WATER SOFIA 2018  ВИРАЖ ТРЕЙД ЕООД за четвърта поредна година ще представи най-интересните и нови продукти на PEDROLLO S.p.A. на 12-то изложение ВОДА СОФИЯ. Може да ни посетите от 27 до 29 март 2018 г. в Интер Експо Център – София, Зала 1 / B8.

  ВНИМАНИЕ: Във връзка с изложението, Помпен център Вираж трейд София няма да работи от 27 до 29 март, а на 26-ти март ще бъде с намалено работно време до 12,30 ч.


  05.02.2018


  НОВО ОТ PEDROLLO

  Информираме ви, че от началото на 2018 г. започва да се предлага нова версия потопяеми сондажни помпи 4SR 10-12-15-N. Модификациите са свързани с MEI ( Minimum Efficiency Index ) и предполагат изменения в хидравликата (от радиални към полуаксиални работни колела).
  Може да свалите новите спецификации от ТУК.  15.01.2018

  ПРОМЕНИ В САЙТА:


  Добавена е нова подкатегория в раздел "Акесоари" - Мембрани за разширителни съдове.  12.01.2018

  НОВО ОТ PEDROLLO  От компания PEDROLLO информираха, че с цел уеднаквяване цветовете на целия диапазон дренажни помпи, моделите от чугун VXC-MC 50-70 (включително с фланци) ще бъдат оцветени в черно (до момента са в синьо). PEDROLLO няма да променят кодовете на продуктите, но на кашоните с нови помпи ще се поставя етикет с черен знак за да се разпознават от сините.
  В тази връзка на сайта http://vodnipompi.bg ще се подменят изображенията на продуктите от тези серии, като в продажба ще бъдат и двата цвята (до изчерпване на складовите наличности от тези в синьо).


  12.12.2017

  НОВО ОТ PEDROLLO  Гамата многостепенни центробежни помпи 2-5CR се разширява с помпи до 1,1 kW.
  Помпите от тази серия се препоръчват за изпомпване на вода и химически неагресивни течности към материалите, от които е произведена помпата.
  Благодарение на тяхната надеждност и безшумност, тези помпи могат да се използват успешно в ежедневието, по-специално за автоматизирано водоснабдяване - агрегати за автоматично поддържане на налягането (хидрофорни системи), напояване на градини, насаждения и др.
  Помпите трябва да бъдат монтирани в затворени помещения или на места, защитени от атмосферни влияния. За повече информация последвайте линка.


  21.11.2017

  НОВО ОТ PEDROLLO


  Серията потопяеми помпи с дробилка TRITUS, която Вираж Трейд представи миналата година, вече е разширена с мощности от 1,5 kW до 2,2 kW и напор до 31 м. Помпите са с катафорезно покритие на чугунените компоненти, двойно механично уплътнение в маслена камера и режещ механизъм с високо качество, изработен от неръждаема стомана AISI 440C с висока якост. Може да мели твърди частици и влакна, присъстващи в отпадните и канализационни води, което дава възможност за пренасянето им под налягане през тръби с малък диаметър.  08.11.2017

  НОВО ОТ PEDROLLO

  Новата серия помпи VX 40 са изработени от неръждаема стомана и чугун със значителна дебелина. Помпите VX 40  са с мощност до 4 kW,  дебит до 850 l/min  и напор до 26 m. Проектирани са за дълготрайна употреба и се отличават се с изключителна здравина и устойчивост на износване. VX 40 са с снабдени с работно колело тип VORTEX, което ги прави  подходящи за източване на замърсени и отпадъчни води, примесени с кал. Те са подходящи за монтаж в канализации, тунели, изкопи, канали, подземни паркинги и др.


  06.10.2017

  НОВО ОТ PEDROLLO


  ТOP MULTI EVO - потопяеми многостъпални помпа с резбово странично засмукване.
  Поради високата им ефективност и надеждност тези помпи са подходящи за използване в битово водоснабдяване от резервоари, цистерни или относително дълбоки кладенци, за  напояване на градини или за използване в поливни системи.
  TOP MULTI-EVO може да се използва с плаващ комплект за засмукване
  "KGE PEDROLLO" (аспирацията се осъществява около 10 см под повърхността на водата), предотвратявайки засмукване на плаващи отпадъци или утайки на дъното на резервоара, като по този начин се избягва повреда на помпата.
  Комплектът включва:
  - 1,5 м PVC маркуч (Ø 30 мм)
  - смукателен филтър от неръждаема стомана
  - полиетиленов сферичен поплавък
  - гъвкави шлангови фитинги Ø 30 мм
  ТОП MULTI EVO се препоръчват за изпомпване на чиста вода и течности, които не са химически агресивни за материалите, от които се произвежда помпата.


  21.08.2017

  НОВО ОТ PEDROLLO


  В съответствие с тенденциите и изискванията, които получава Pedrollo от пазара, компанията напредва и по пътя на иновациите на материалите, инвестирайки специално в решения от неръждаема стомана.

  В рамките на центробежните, едностъпални, моноблокови помпи CP е внедрена нова серия продукти, проектирани и изработени от неръждаема стомана. Серията покрива мощности от 0,25 до 1,1 kW, с дебит до 160 л/мин и напор до 41 метра.

  Тази продуктова линия включва помпи CP-ST4, с корпус и ротор от неръждаема стомана AISI 304 и CP-ST6, където всички материали в контакт с изпомпваната течност са направени от неръждаема стомана AISI 316L. Тези материали осигуряват пълна хигиена и гарантират максимална устойчивост срещу корозия. Благодарение на техните характеристики, центробежните помпи от серия CP-ST се препоръчват за пазарите в битовия, селскостопански и промишлен сектор.

  Областите на приложение и адаптивност са широки: от напояване до циркулация, както на студена, така и на охладена вода, на обработка на вода и течности, които не са агресивни химически и механически към материалите, от които е направена помпата. CP-ST могат да се използват в системи за измиване, за третиране на вода, за използване в охладителни кули и системи за повишаване на налягането в домашни условия.

  Освен това, по-специално в индустрията, помпите CP-ST6 са особено подходящи за приложения, включващи и наличието на чисти агресивни течности, както в индустриалните миещи резервоари, при металообработването или при използването на деминерализирана вода за процеси на хиперфилтрация и обратна осмоза.

  Pedrollo оборудва трифазните помпи в серия CP с двигатели с висока ефективност IE3, стартирайки от 0.75 kW , съгласно IEC 60034-30-1.  От 05.08 до 13.08 магазин София няма да работи.  11.05.2017
  НОВ ПРОДУКТ ОТ ITALTECNICA:


  Електронен пресостат BRIO GARDEN с таймер за монофазни помпи
  Eлектронно устройство с вграден таймер за електрически помпи, което осигурява автоматичното включване и изключване на помпи и системи за напояване, обслужващи малки градини и зелени площи.
  Вътрешният таймер позволява програмиране на две операции дневно, през които помпата се активира на определени интервали от време.


  05.05.2017
  ПРОМЕНИ В САЙТА:

  За улеснение на потребителите сондажните помпи 4" вече са разделени на две категории - Сондажни помпи 4" (монофазни) и Сондажни помпи 4" (трифазни).


  04-06.04.2017  ВИРАЖ ТРЕЙД ЕООД ще участва  в 11- то издание на ВОДА СОФИЯ, което ще се проведе на 4 - 6 април 2017 в Интер Експо Център – София. Каним Ви да посетите фирмения ни щанд в Зала 1 / A12 .
  През 2017 г. форумът ще представи отново ефективни технологии за вододобив, водоснабдяване, рехабилитация и изграждане на ВиК, за пречистване на питейни и отпадъчни води, системи и съоръжения за поддържане, контрол и почистване на водни басейни.

  ВНИМАНИЕ: Във връзка с изложението, Помпен център Вираж трейд София няма да работи от 4 - 6 април, а на 3-ти април ще работи до 12,30 ч.


  НОВА ПОДКАТЕГОРИЯ В САЙТА (30.03.2017)

  Добавена е нова подкатегория  Регулатори на налягане в раздел "ВиК арматура".   АГРА 2017

  За поредна година ВИРАЖ ТРЕЙД ЕООД ще участва в мегафорума за агробизнес, който се организира от Международен панаир Пловдив от 22.02.2017 до 26.02.2017. Каним Ви да посетите фирмения ни щанд в палата 13B16.


  НОВА ПОДКАТЕГОРИЯ В САЙТА
  Добавена е нова подкатегория Вертикални помпи от неръждаема стомана Franklin Electric в раздел "Специални помпи и агрегати". Производителността на групата достига дебит (Q max) 120 m³/h rи напор (H max) 320 m. Помпите от тази серия могат да пренасят флуиди с температура от -15ºС до +120ºС.


  НОВА ПОДКАТЕГОРИЯ В САЙТА
  Добавена е нова подкатегория Хоризонтални помпи от неръждаема стомана Franklin Electric в раздел "Специални помпи и агрегати". Производителността на групата достига дебит (Q max) 29 m³/h rи напор (H max) 104 m. Помпите от тази серия могат да пренасят флуиди с температура от -15ºС до +100ºС, пясък до 50 g/m³ и твърди частици с максмален размер 2 mm.


  УВАЖАЕМИ КЛИЕНТИ,

  В периода 23.12.2016 - 01.01.2017 Помпен център Вираж трейд гр. София няма да работи.

  НОВА ПОДКАТЕГОРИЯ В САЙТА

  Добавена е нова подкатегория "Двигатели за сондажни помпи 6"" в раздел "Водни помпи" -  "Двигатели за сондажни помпи". Мощност от 5,5 HP (4 kW) до 40 HP (30 kW).

  НОВИ ПОДКАТЕГОРИИ В САЙТА

  Добавени са две нови подкатегории -  "Нипели, нипел намалители (бронз)" и "Нипели, нипел намалители (полипропилен)"в раздел "ВиК арматура".


  НОВА ПОДКАТЕГОРИЯ В САЙТА

  Добавена е нова подкатегория "Разширителни съдове за отоплителни системи" в раздел "Аксесоари".

  НОВИ ПРОДУКТИ F.A.R.G.

  Вираж трейд разшири асортимента от механични поплавъци, като в края на месец Септември, пусна в продажба метални поплавъци (неръждаема стомана и никелиран бронз) на италианската фирма F.A.R.G. Новите продукти покриват диапазона от ½" до 2" и са достъпни на сайта в раздел "Аксесоари", подкатегория "Поплавъци".


  НОВА ПОДКАТЕГОРИЯ В САЙТА

  Добавена е нова подкатегория "Филтри за вода" в раздел "Аксесоари". В нея са представени: бронзови У-образни механични филтри, самопочистващи се филтри, филтърни кутии (филтърни колони) и различни филтърни патрони (картриджи) за тях.

  НОВ ПРОДУКТ ОТ PEDROLLO

  Pedrollo спира производството на сондажна помпа PRRO 100AR, която се продава до изчерпване на наличните количества. След това ще се предлага само новия модел, (алтернатива на PRO 100AR) - Сондажна помпа периферна DAVIS - 20m (вече наличен). Този модел е с нова хидравлика с плаващи работни колела, снижени отрицателни въздействия върху хидравлични

>