Разпродажба Промоции

Помпи НАЗЕМНИ Pedrollo

Центробежна помпа CP 160A
Дебит до 240 l/min (14.4 m³/h)
Напор до 43 m
Центробежна помпа CP 160B
Дебит до 220 l/min (13.2 m³/h)
Напор до 37 m
Центробежна помпа CPm 160A
Дебит до 240 l/min (14.4 m³/h)
Напор до 43 m
Центробежна помпа CPm 160B
Дебит до 200 l/m (12 m³/h)
Напор до 32 m
Центробежна помпа CP 210C
Дебит до 250 l/min (15 m³/h)
Напор до 46 m
Центробежна помпа CPm 210C
Дебит до 250 l/m (15 m³/h)
Напор до 46 m
Центробежна помпа CP 210B
Дебит до 270 l/min (16.2 m³/h)
Напор до 54 m
Центробежна помпа HF 50B
Дебит до 300 l/min (18 m³/h)
Напор до 10 m
Центробежна помпа HFm 50B
Дебит до 300 l/m (18 m³/h)
Напор до 10 m
Центробежна помпа HF 50A
Дебит до 300 l/min (18 m³/h)
Напор до 12 m
Центробежна помпа HFm 50A
Дебит до 300 l/m (18 m³/h)
Напор до 12 m
Центробежна помпа HF 51B
Дебит до 300 l/min (18 m³/h)
Напор до 18.2 m
Показва 49 до 60 от 363 (31 страници)