Разпродажба Промоции
  • Резервоар за вода CLY 1000 тип джоли 965 л.

Резервоар за вода CLY 1000 тип джоли 965 л. 145x60x150H

Ултравиолетово защитен полиетиленов резервоар за съхранение на не особено агресивни течности, изграден на ротационен принцип с постоянна дебелина на стената.
Резервоарът е снабден с женски капак с неводоустойчиво уплътнение и отдушник, така че резервоарите да не бъдат подлагани на налягания, които се отклоняват значително от хидростатичното налягане и работят при атмосферно налягане.
Включени са 3 нетоксични месингови вложки, формовани с вътрешна резба 1" за свързване на тръби, клапани или фитинги за пълнене и/или изпразване на резервоара, със съответните о-пръстени.

  • Материал: Нетоксичен линеен полиетилен с висока плътност, подходящ за контакт с храни.
  • Тип: Квадрат
  • Обем: 965 литра
  • Размер Д/Ш/В (см): 145x60x150
  • Употреба: Контейнер за външна употреба за съхранение на течности, съвместими с полиетилен.

Резервоарът може да се използва за съхранение на: питейна вода, дъждовна вода, противопожарно съхранение, битови отпадъчни води, инфилтрат от сметища и др.
Външните резервоари трябва да бъдат разположени върху плоска, равна, хоризонтална повърхност (максимален наклон 4‰) и с ширина, равна или по-голяма от основата на резервоара. Работният температурен диапазон на открито е -20°C +60°C.
Препоръчваме обаче да не надвишавате 50 °C. Резервоарите могат да бъдат пробити в наличните плоски части за поставяне на тръби или фитинги.Основни характеристики
Обем: 1000 l
Дължина: 145 cm
Широчина: 60 cm
Височина: 150 cm

Няма мнения за този продукт.

Напишете мнение

Забележка: HTML не се потдържа!
    Лош           Добър

Резервоар за вода CLY 1000 тип джоли 965 л.

  • 1,070.00 лв.


0 мнения / Напишете мнение


* Задължителни полета