Разпродажба Промоции

Самозасмукващи помпи за дизелово гориво 230V

Самозасмукващи помпи за дизелово гориво 230V

Помпа за дизел Adam O-TECH 230V
Дебит до 40 l/min (2.4 m³/h)
Напор до 13 m
Помпа за дизел Adam AC TECH 230V - 40
Дебит до 40 l/min (2.4 m³/h)
Напор до 13 m
Помпа Adam E 230V кабел 2 м Ø25 - E2200
Дебит до 30 l/min (1.8 m³/h)
Напор до 35 m
Помпа за дизел Adam PA1 70 230V
Дебит до 70 l/min (4.2 m³/h)
Напор до 20 m
Помпа за дизел Adam PA1 70 380V
Дебит до 70 l/min (4.2 m³/h)
Напор до 20 m
Помпа за дизел Adam PA2 80 230V
Дебит до 80 l/min (4.8 m³/h)
Напор до 25 m
Помпа за дизел Adam PA2 100 M71 230V
Дебит до 100 l/min (6.0 m³/h)
Напор до 25 m
Помпа за дизел Adam LIGHT TECH 230V-60 с ръчен пистолет
Дебит до 60 l/min (3.6 m³/h)
Напор до 20 m
Самозасмукваща помпа CKm 50
Дебит до 40 l/m (2.4 m³/h)
Напор до 35 m
Самозасмукваща помпа CKm 50-BP
Дебит до 40 l/m (2.4 m³/h)
Напор до 20 m
Показва 1 до 12 от 16 (2 страници)